Header

Resultaatgericht Vastgoedonderhoud

RESULTAATGERICHT

Woningcorporaties en andere beheerders van vastgoed richten zich steeds meer op hun kernactiviteiten en zoeken naar andere oplossingen bij strategisch beheer en onderhoud van het vastgoedbezit.

Het Resultaatgericht Vastgoedonderhoud (RGVO) van Bumé Bouw en Onderhoud is het geheel van technische, organisatorische en gerelateerde administratieve activiteiten om vastgoed over een langere periode functioneel, esthetisch en technisch op het overeengekomen niveau te houden. Dit natuurlijk altijd aangepast op de doelstellingen en ambities van de opdrachtgever.

ONTZORGEND

Resultaatgericht onderhoud betekent ‘ontzorging’. Bumé Bouw en Onderhoud neemt de zorg voor vastgoed uit handen. We denken mee als adviseur op het gebied van beleid, visie en economische levensduur. RGVO bestaat uit een pakket van controleerbare afspraken en omschrijft het eindresultaat over een langere periode, waarbij u als vastgoedbeheerder de regie in eigen hand houdt.

TRANSPARANT

Resultaatgericht Vastgoedonderhoud is pas succesvol bij onderling vertrouwen. Samen hetzelfde doel; kwalitatief goed en duurzaam onderhoud op basis van een vooraf overeengekomen resultaat. Juist vertrouwen is het sleutelwoord bij RGVO. Wij hebben het voordeel flexibel met onderhoudsactiviteiten om te kunnen gaan, anderzijds bent u als opdrachtgever verzekerd van een goed resultaat, beperkte risico’s en beheersbare kosten.

DUURZAAM

Het integreren van RGVO vereist een andere manier van denken. Het is een nieuwe manier van werken op het gebied van beheer en onderhoud. Het is niet alleen bevorderlijk voor de kwaliteit, het is tevens een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier van ondernemen.

VOORDELEN

♦ Geen zorgen over vastgoedonderhoud, kostenbeheersing en risicobeperking
♦ Financiële besparing
♦ Budgetzekerheid
♦ Rendementsverbetering
♦ Continuïteit
♦ Eén aanspreekpunt voor alle onderhoudsactiviteiten
♦ Hogere klanttevredenheid