Header

Bumé als jouw leerbedrijf

Vakmanschap in de bouw begint natuurlijk op school voor de nodige theoretische kennis. Maar de echte vaardigheden leer je niet alleen met de neus in de boeken, maar vooral met je handen uit je mouwen. Alleen door zelf aan te pakken en mee te kijken met een ervaren collega, leren studenten pas echt goed hoe bouwen in de praktijk werkt.

Eigen leermeesters
Bumé Bouw en Onderhoud is een erkend leerbedrijf. We hebben zelf een aantal leermeesters in dienst en samen met de diverse opleidingsbedrijven in de regio leiden wij constant nieuwe studenten op, voor een succesvolle toekomst in de bouw. Dat betekent vier dagen per week bij ons aan de slag om praktijkkennis en ervaring op te doen. Op de vijfde dag van de week naar school om theoretisch te worden ‘bijgespijkerd’ en aanvullende praktijklessen te volgen. Natuurlijk houden we jonge gemotiveerde vakmensen graag binnen ons bedrijf. Veel van onze stagiaires zijn na hun schooltijd verder door ons opgeleid en doorgegroeid.

Onze verhalen      

 

Eredivisie
Het is ontzettend leuk en motiverend om met jong talent te werken. Het geeft ons een kick als we kunnen bijdragen aan een stuk persoonlijke ontwikkeling en aan bouw gerelateerde vaardigheden. Daar zetten we ons graag voor in. We bieden de mogelijkheid om extra trainingen, opleidingen en cursussen te volgen. Belangrijk hierbij is dat de aankomend vakman een sterke intrinsieke motivatie heeft. Als je echt de beste wil zijn, dan is er bij Bumé Bouw en Onderhoud veel ruimte voor ontwikkeling. We gaan niet voor de middelmaat maar alleen voor spelers en speelsters in de eredivisie van de bouw.

Onze bijdrage aan jouw groei
Wij bieden jou een uitdagende stageplaats / werkplek aan, waarbij je gebruik mag maken van de diversiteit en de kennis van je directe collega’s. Je wordt begeleid door een collega met veel kennis van het vak die jou de kneepjes van het vak wil leren.

Graag brengen wij jou verder in de bouw!

SBB- logo – GaljemaSROI - Bakker Arkel

 

Huidige vacatures